Reseller informatie

Het hele gedoe omtrent auteurs-, gebruikers- en persoonlijke rechten is voor velen een groot debacle. Hoe zit het werkelijk in elkaar en hoe stem je dit goed af met je klanten. Omdat het zo’n ingewikkelde materie is laten de meeste het hele onderwerp achterwege en ontwerpen er vrolijk op los. Maar in realiteit is dit niet de juiste manier voor zowel jij als creatief als voor je klanten. Niets afspreken is eigenlijk geen optie en kan veel problemen opleveren zeker als de relatie om wat voor reden dan ook beëindigd wordt. 

Dat hoeft niet en daar bieden wij een oplossing voor. Je klant begrijpt ten volle waarom dit zo belangrijk is en betaald naar ratio zijn gebruikersrechten over de ontwerpen en beeldmateriaal die jij als ontwerper aan hem levert. En jij wordt netjes beloont voor het werk dat je geleverd hebt zolang er gebruik gemaakt wordt van je geleverde werk. Niet meer, niet minder, iedereen blij. Maar vooral, iedereen weet exact hoe het zit.

Ben je een  ontwerper, reclamebureau, agentschap, illustrator, fotograaf, videograaf of ander soort creatief en heb je te maken met auteurs- en gebruikersrechten? Sluit je aan bij Huisstijlkluis en regel je zaakjes in een keer eenvoudig en goed.

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Je krijgt je eigen whitelabel systeem om daarin je Huisstijl Handboeken in op te maken voor jou klanten.