H.M. Tesselaar

H.M. Tesselaar

De kwaliteit en reputatie van ons bedrijf beginnen bij de uitstraling naar buiten: de huisstijl. Dat is de eerste kennismaking met de bedrijven van H.M. Tesselaar en voor degene die H.M. Tesselaar al kent is het de herkenning. Daarom is een consequent ­doorgevoerde huisstijl een belangrijk onderdeel van onze bedrijven.

Om de huisstijl consequent door te voeren zijn er een aantal basis­afspraken gemaakt, die als richtlijn voor het gebruik van de huisstijl gelden. In deze huisstijlkluis zijn die richtlijnen vastgesteld. Iedere gebruiker dient zich aan deze richtlijnen te houden. Want een huisstijl hebben is één, in stand houden ervan is twee!

Logo en beeldmerk

Basisregels:

  • Het woordbeeld mag niet vervormt worden.
  • Het woordbeeld is altijd in een vastgestelde kleurstelling.
  • Het symbool en het woordmerk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, waarbij de onderlinge posities standaard zijn; het symbool staat altijd boven het woordmerk.
  • Het logo wordt altijd mèt de pay-off gebruikt. De pay-off wordt nooit los gebruikt.
  • De diapositieve variant van het logo dient op een paarse achtergrond geplaatst te worden.

Kleuren

Binnen de huisstijl wordt er gebruik gemaakt van de volgende huisstijl kleur. De kleur hieronder is gespecificeerd voor verschillende doeleinden.

PMS 527 C
C:75 M:100 Y:0 K:0
R:102 G:36 B:131
#662483

Typografie

Voor de gehele huisstijl is gekozen voor het lettertype Ubuntu. Dit lettertype wordt in alle uitingen voor de koppen- en platte tekst gebruikt. Gebruik bij voorkeur de volgende lettertype uit de familie:

Aa

– Ubuntu Light

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

– Ubuntu Regular

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

– Ubuntu Medium

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

– Ubuntu Bold

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

Elementen

Drukwerk

Bloemenkaartjes

Flyer

Poster

Bloemenhoezen

Fotografie

Voor fotografie mogen alleen beelden gebruikt worden welke beschikbaar zijn via onze bibliotheek of toestemming van klant.

Voor het gebruik van fotografie zijn een aantal richtlijnen die er voor zorgen dat alle uitingen een constante uitstraling hebben. Dit vergroot de herkenbaarheid van de huisstijl.

  • Van iedere bloemsoort moet het vooraanzicht van een enkele bloem worden gefotografeerd.

Downloads

Download bestanden zoals het logo in *ai, *psd, *eps, *pdf, *jpg of *png.

Bloemen

Adelaide – Aquarela – Ardenne – Bali – Ballet – Cantona – Carline – Cleo – Forza – Frozen – Gold – Hawaiian Dream – Hiphop – Houston – Ishii – Jennifer – K2 – Komodo – Leone – Lorraine – Lucero – Madrid – Mantra – Nirvana – Paxi – Pink Floyd – Primadonna – Ranomi – Tonatiuh